Nom: MIU JAPONES

Grup: ANDILANA

Web: Grup Andilana

Aplicació: Accedeix a l’aplicació

Compartir a Facebook

Segueix-los a Facebook

Segueix-los a Twitter

Sobre Andilana:

El grup de restauració Grup Andilana, va néixer al 1958 amb la inauguració de l’Hostal Vostra Llar a Palamós, al bell mig de la Costa Brava. L’èxit en la seva gestió ha estat la base per assolir el que és ara, un variat ventall de restaurants i hotels, situats tant en el territori nacional com en l’internacional.

La cuina mediterrània, emplaçaments idíl·lics amb un esmerat interiorisme i una excel·lent relació qualitat-preu, són els trets característics del Grup Andilana Hotels & Restaurants.

Sobre Miu:

La filosofia d’aquest local de cuina tradicional japonesa amb connotacions de modernitat i caràcter mediterrani està inspirat en les tavernes nipones (Izakaya) on es comparteixen vivències i aliments al voltant de la taula. De localització privilegiada i cuidada atmosfera però sense allunyar-se de l’estil oriental NIPÓ, la seva decoració es caracteritza per un aire vanguardista on destaca el binomi de colors turquesa-blanc, la fusta i espectaculars llums asiàtiques.

Cartia a Miu permet realitzar la comanda per passar-ho a recollir a l’hora indicada. Es pot veure la carta de menjar de Miu, així com seleccionar tot el que es vol i fins i tot pagar-ho per tal que no hagis de fer cues ni esperar ni un segon.

Accés PC: Accedeix a l’aplicació

Accés mòbil:Descarregable Android:
Cartia Miu Andilana
Cartia Miu Andilana
960 Downloads


Ver Miu_Cartia en un mapa más grande